Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Klassikkojen jouluversio

Joulubellini – appelsiinisiivuilla koristeltu jääpala kruunaa juhlavan juoman

6 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 6 h 0 min

Joulujuhlan kippistelyjuoma yhdistää Bellinin ja Mimosan. Juomaa varten pakastetaan isoja jääpaloja hedelmäsoseesta, appelsiinisiivuista ja rosmariinista. Laita jääpalat lasiin, ja sekoita juoma suoraan jäiden päälle.

6.12.2025
Reseptin ainekset
6 annosta
Jääpalat
1
appelsiini
2
rosmariininoksaa
3 dl
persikkasosetta (esim. Bonne)
2 dl
karpalomehua
(vettä/kuohuviiniä)
Juoma
1½ dl
appelsiinimehua (noin 2 rkl per juoma)
1 (60 ml)
inkiväärishotti (esim. Pirkka Parhaat)
6 rkl
karpaloita
6 dl
kuohuviiniä

Joulubellini – ohje:

  1. Pese ja kuivaa appelsiini. Leikkaa hedelmä ohuiksi siivuiksi. Huuhtele yrtit ja irrota oksat varresta.
  2. Tee kuusi isoa jääpalaa. Laita ison jääpalamuotin sisälle muutama appelsiinisiivu ja yrttioksa per kolo. Jaa hedelmä¬sose muottien koloihin ja kaada kuhunkin päälle yhtä paljon mehua. Jos palat jäävät vajaiksi, lisää vettä tai kuohuviiniä niin, että muotit täyttyvät. Pakasta vähintään 6 tuntia.
  3. Mittaa kuuden tarjoilulasin pohjalle appelsiinimehua ja inkiväärishottia. Lisää karpalot. Laita laseihin appelsiinijääpalat ja kaada päälle kuohuviiniä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt