


Jauhelihapasteija-piirakka
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Jauhelihapasteijat tiivistettynä isoksi piirakaksi.
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
2 dl
keitettyä riisiä
1 kpl
kananmuna (keitetty)
1 dl
ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
kananmunaa (voiteluun)
lehtitaikinaa (pakaste)
Ruskista jauheliha. Keitä riisi kypsäksi ja tee samoin myös kananmunalle. Hienonna kananmuna silpuksi vaikka kananmunaleikkurin avulla.
Sekoita ruskistettu liha, kypsä riisi ja hienonnettu kananmuna yhteen. Lisää kerma ja mausteet ja sekoita massaksi.
Kaulitse lehtitaikinasta levy ja levitä täytettä toisella puolelle levyä. Käännä toinen puoli päälle ja sulje reunat kylmän veden avulla. Voit painella reunaan kuvion mikäli haluat.
Tee pintaan reikiä haarukalla ja voitele piirakka kananmunalla.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat