Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauhelihapannupizza (ja muhkean pohjan salaisuus)

55 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 15 min

Täydellinen jauhelihapannupizza on muhkea, mehevä ja ihanan ilmava, suorastaan höttöinen. Tällä reseptillä onnistut!

17.9.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Pohja
2 dl
vettä
4 dl
vehnäjauhoja
3 tl
kuivahiivaa
3/4 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 rkl
rypsiöljyä
Täyte
300 g
jauhelihaa
1/2
chiliä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
tomaattikastiketta
2
tomaattia
1 tl
basilikaa
1 tl
oreganoa
1 pallo
mozzarellajuustoa (125 g)
Pinnalle
1 rkl
oreganonlehtiä

Jauhelihapannupizza – ohje:

  1. Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Mittaa 3 desiin jauhoja hiiva, suola ja sokeri. Lisää vesi.
  2. Alusta joukkoon loput jauhot ja öljy. Taikina saa jäädä löysähköksi. Voitele pannu tai vuoka (Ø 28 cm). Muotoile taikina siihen sopivaksi. Peitä liinalla ja anna kohota täytteiden valmistelun ajan.
  3. Paahda jauheliha kuumalla pannulla. Lisää kuutioitu chili, mausteet ja tomaattikastike. Leikkaa tomaatit ohuiksi lohkoiksi.
  4. Painele kohonnutta taikinaa keskeltä ja levitä jauheliha-tomaattikastike pohjalle. Jaa kastikkeen päälle tomaattilohkot, mausteet ja revitty mozzarella.
  5. Paista pizzaa 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Viimeistele oreganonlehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt