Maku

Jauhelihaminestrone

1 h 10 min
LA
MA
MU
4.14
0


 

Tulosta
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudan paistijauhelihaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 13 dlvettä
  • 750 gperuna- ja keittokasviksia (pakaste)
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1/4 dltomaattipyreetä
  • 1 tloreganoa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 1/2 dlpastaa (pienikuvioista)
  • 1 dltuoretta oreganoa

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN50 min

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Ruskista jauheliha pannussa tai kattilassa omassa rasvassaan.

Kuori ja silppua sipulit. Lisää ne jauhelihan joukkoon ja kuullota sipulit läpikuultaviksi.

Lisää vesi, peruna-kasvissekoitus, liemikuutio ja muut mausteet. Hauduta jauhelihakeittoa keskilämmöllä kannen alla 20 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät.

Lisää pasta ja hauduta se kypsäksi. Tarkista jauheliha-minestronen maku. Viimeistele jauheliha-minestronekeitto silputuilla tuoreyrteillä.

MITÄ PIDIT?
4.14