


Jauheliha-maissitäytteiset kesäkurpitsakupit
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Valmista täytetyt kesäkurpitsat uudella tavalla ja kaiverra ne hauskoiksi kupeiksi. Jauheliha, maissi ja cheddar maustavat kasvikset herkullisiksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
kesäkurpitsaa
Jauheliha-maissitäyte
250 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 kpl
punasipulia
1 kpl
tuoretta chiliä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
165 g
maissinjyviä (säilyke)
100 g
cheddarjuustoa (2 dl raastetta)
1/2 dl
tuoretta oreganoa (silputtuna)
Viimeistelyyn
50 g
cheddarjuustoa (raastettuna)
Valmista jauheliha-maissitäytteiset kesäkurpitsat näin:
Leikkaa kesäkurpitsat kolmeen tai neljään palaan (noin 5 cm:n pituisiksi). Koverra sisus pois lähes pohjaan asti. Nosta kesäkurpitsakupit voideltuun uunivuokaan.
Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää silputtu sipuli ja chili ja paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää maissi, juusto ja yrtit.
Täytä kasvikset. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista täytettyjä kesäkurpitsoja 200 asteessa noin 20 min.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat