Maku

Jauheliha-maissitäytteiset kesäkurpitsakupit

50 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Valmista täytetyt kesäkurpitsat uudella tavalla ja kaiverra ne hauskoiksi kupeiksi. Jauheliha, maissi ja cheddar maustavat kasvikset herkullisiksi.
GL
MU
5
0
Julkaistu: 25.10.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2 kplkesäkurpitsaa

Jauheliha-maissitäyte

  • 250 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 kplpunasipulia
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 165 gmaissinjyviä (säilyke)
  • 100 gcheddarjuustoa (2 dl raastetta)
  • 1/2 dltuoretta oreganoa (silputtuna)

Viimeistelyyn

  • 50 gcheddarjuustoa (raastettuna)
Tulosta

Valmista jauheliha-maissitäytteiset kesäkurpitsat näin:

Leikkaa kesäkurpitsat kolmeen tai neljään palaan (noin 5 cm:n pituisiksi). Koverra sisus pois lähes pohjaan asti. Nosta kesäkurpitsakupit voideltuun uunivuokaan.

Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää silputtu sipuli ja chili ja paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää maissi, juusto ja yrtit.

Täytä kasvikset. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista täytettyjä kesäkurpitsoja 200 asteessa noin 20 min.

Kommentoi »