Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Janssonin gnocchit – kotoisaa pikaruokaa parhaimmillaan! Viimeistele klassikkokiusauksen uusi versio rapealla leipämurulla

20 min

Janssonin gnocchit on janssoninkiusauksen ystävän uusi lempiruoka. Arkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti yhdellä pannulla.

11.10.2021
Reseptin ainekset
3–4 annosta
½ dl
raastettua leipämurua
1
sipuli
1 prk (125g/79g)
anjoviksia
1 rkl
voita
2 dl
kuohukermaa
1 dl
vettä (kermapurkin huuhteluun)
1 pss (500g)
perunagnoccheja
½ rku
tilliä
½ tl
mustapippuria

Janssonin gnocchit – ohje:

  1. Raasta tai hienonna leipä veitsellä murusiksi. Hienonna sipuli ja anjovikset. Paahda leipämuruja pari minuuttia kuumalla, kuivalla korkeareunaisella paistinpannulla. Siirrä murut syrjään pannulta. Lisää voi pannuun ja paista sipulia pari minuuttia. Lisää anjovikset, kerma, vesi kermapurkin kautta sekä gnocchit. Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla 5–7 minuuttia.
  2. Hienonna tilli. Mausta valmis ruoka tillillä ja mustapippurilla. Ripottele paistetut leipämurut gnocchien pinnalle.

Vinkit!

  • Anjovisten suola riittää maustamaan gnocchit, mutta voit lorauttaa myös tilkan kalafileiden lientä antamaan lisämakua.
  • Ota talteen myös perinteisen janssoninkiusauksen ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt