


Janssonin gnocchit – kotoisaa pikaruokaa parhaimmillaan! Viimeistele klassikkokiusauksen uusi versio rapealla leipämurulla
20 min
Janssonin gnocchit on janssoninkiusauksen ystävän uusi lempiruoka. Arkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti yhdellä pannulla.
Reseptin ainekset
3–4 annosta
½ dl
raastettua leipämurua
1
sipuli
1 prk (125g/79g)
anjoviksia
1 rkl
voita
2 dl
kuohukermaa
1 dl
vettä (kermapurkin huuhteluun)
1 pss (500g)
perunagnoccheja
½ rku
tilliä
½ tl
mustapippuria
Janssonin gnocchit – ohje:
- Raasta tai hienonna leipä veitsellä murusiksi. Hienonna sipuli ja anjovikset. Paahda leipämuruja pari minuuttia kuumalla, kuivalla korkeareunaisella paistinpannulla. Siirrä murut syrjään pannulta. Lisää voi pannuun ja paista sipulia pari minuuttia. Lisää anjovikset, kerma, vesi kermapurkin kautta sekä gnocchit. Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla 5–7 minuuttia.
- Hienonna tilli. Mausta valmis ruoka tillillä ja mustapippurilla. Ripottele paistetut leipämurut gnocchien pinnalle.
Vinkit!
- Anjovisten suola riittää maustamaan gnocchit, mutta voit lorauttaa myös tilkan kalafileiden lientä antamaan lisämakua.
- Ota talteen myös perinteisen janssoninkiusauksen ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat