Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jäätelökääretorttu

3 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 15 min

Täytä suklainen torttupohja vaniljajäätelöllä ja kääräise se rullalle. Koristele tämä kesäinen herkku tuoreilla marjoilla ja nauti välittömästi.

10.7.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
4
kananmunaa
1 1/2 dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
3 rkl
perunajauhoja
3 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
Lisäksi
1 l
vaniljajäätelöä
2 dl
marjoja
2 dl
kermavaahtoa

Jäätelökääretorttu – ohje:

  1. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita leivinjauhe, perunajauhot, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi jauhot vaahtoon ja sekoita nostelemalla, jotta vaahto pysyy kuohkeana.
  3. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Anna hieman jäähtyä. Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä täysin leivinpaperin alla.
  4. Leikkaa jäätelöstä noin 0,5-1 cm paksuisia levyjä ja asettele ne torttupohjan päälle. Rullaa kääretorttu leivinpaperin avulla tiiviiksi rullaksi. Pakasta vähintään 3 tuntia tai yön yli.
  5. Koristele jäätelökääretorttu kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt