Kotivinkki

Jääkellarinlohi ja hovimestarinkastike

48 h 20 min
4.6
0

Ihanan samettinen ja makean hapan hovimestarinkastike on klassinen jääkellarin- ja graavilohen kastike. Kokeile myös rosollin mausteeksi ja salaatinkastikkeeksi. Leikkaa jääkellarinlohi reiluiksi viipaleiksi ja kietaise ruusuiksi.
Tulosta
Kuvat Nico Backström

Ainekset (10–15 annosta)

  • 750 glohta fileenä
  • 1 lvettä
  • 80 gkarkeaa merisuolaa (1 dl)
  • 50 gsokeria (3 rkl)

Hovimestarinkastike

  • ¾ dlsinappia
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • 3 rklsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • valkopippuria
  • 2 dlrypsiöljyä
  • 1–2 rkltuoretta tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin

48 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN48 h
MITÄ PIDIT?
4.6