


Itse tehty mysli valmistuu helposti uunissa – soseuta ainekset, paahda ja nauti!
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Itse tehty mysli kruunaa aamiasen tai välipalan. Jos kaipaat mysliin vaihtelua, korvaa cashewpähkinät pekaanipähkinöillä, manteleilla tai saksanpähkinöillä.
Reseptin ainekset
noin 1 litra
Itse tehty mysli
6
taatelia (tuore tai kuivattu pehmeä)
2 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
kookos- tai rypsiöljyä
4 dl
kaurahiutaleita
2 dl
hiutaloituja kauraleseitä (Fazer Alku)
2 dl
cashewpähkinöitä rouhittuna
1 dl
kookoshiutaleita
2 rkl
chiasiemeniä
Itse tehty mysli valmistuu näin:
- Poista taateleista kivet. Soseuta taatelit, maapähkinävoi ja öljy esimerkiksi sauvasekoittimella.
- Kaada sose kulhoon ja sekoita muut aineet joukkoon.
- Levitä mysli leivinpaperin päälle pellille.
- Paahda 150-asteisessa uunissa 15 minuuttia, kunnes mysli on saanut hiukan väriä. Jäähdytä. Säilytä itse tehty mysli tiiviissä purkissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat