Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Itse tehty mysli valmistuu helposti uunissa – soseuta ainekset, paahda ja nauti!

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Itse tehty mysli kruunaa aamiasen tai välipalan. Jos kaipaat mysliin vaihtelua, korvaa cashewpähkinät pekaanipähkinöillä, manteleilla tai saksanpähkinöillä.

24.10.2018
Reseptin ainekset
noin 1 litra
Itse tehty mysli
6
taatelia (tuore tai kuivattu pehmeä)
2 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
kookos- tai rypsiöljyä
4 dl
kaurahiutaleita
2 dl
hiutaloituja kauraleseitä (Fazer Alku)
2 dl
cashewpähkinöitä rouhittuna
1 dl
kookoshiutaleita
2 rkl
chiasiemeniä

Itse tehty mysli valmistuu näin:

  1. Poista taateleista kivet. Soseuta taatelit, maapähkinävoi ja öljy esimerkiksi sauvasekoittimella.
  2. Kaada sose kulhoon ja sekoita muut aineet joukkoon.
  3. Levitä mysli leivinpaperin päälle pellille.
  4. Paahda 150-asteisessa uunissa 15 minuuttia, kunnes mysli on saanut hiukan väriä. Jäähdytä. Säilytä itse tehty mysli tiiviissä purkissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt