Itsenäisyyspäivän kakku – mehevä ja mausteinen herkku tuorejuustotäytteellä

3.83
0

Itsenäisyyspäivän kakku on itseoikeutetusti kahvipöydän vetonaula! Pohjaa mehevöittävät porkkanaraaste ja jouluiset mausteet, kermaisessa täytteessä maistuu raikas appelsiini.
Tulosta
Kuvat Krista Keltanen

Ainekset (10–12 palaa)

Itsenäisyyspäivän kakun pohja

  • 4 dlruokokidesokeria
  • 4kananmunaa
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlruokasoodaa
  • 3 tlkanelia
  • 3 tlkardemummaa
  • 1,5 tlinkivääriä
  • 1,5 tlpomeranssia
  • 1,5 tlvaniljasokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 5 dlporkkanaraastetta
  • 150 gvoita

Täyte

  • 3 dlkermaa
  • 300 gappelsiinituorejuustoa
  • ripaus vaniljasokeria

Koristeluun

  • n. 100 gpiparitaikinaa
  • Suomi-piparimuotti
  • tomusokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
3.83