Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Itämaiset kaali-suppisnyytit – yhdistä kaksi syksyn himotuinta raaka-ainetta

1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min

Itämaiset kaali-suppisnyytit valmistuvat näppärästi ilman kaalin esikeittämistä ja kypsyvät kätevästi muffinivuoan koloissa. Näitä teet toistekin!

4.9.2018
Reseptin ainekset
12 annosta
1 (800 g)
kurttu- eli savoijinkaali
Täyte
400 g
suppilovahveroita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
½
mietoa chilipalkoa
1 rkl
rypsiöljyä
1
pieni porkkana
½ dl
pikariisiä
1
muna
2 dl
kookosmaitoa
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
inkivääriä raastettuna
1 rkl
hunajaa tai siirappia
1 rkl
limemehua
½ tl
mustapippuria
Voitelu
25 g
voita sulatettuna
2 rkl
siirappia

Itämaiset kaali-suppisnyytit valmistuvat näin:

  1. Irrota kaalista 12 lehteä ja ohenna jokaisen lehden lehtiruotia hieman esimerkiksi perunankuorimaveitsellä.
  2. Voitele muffinssivuoka ja paina jokaiseen koloon kaalinlehti. Hienonna loppu kaali, sienet, sipulit ja chili.
  3. Kuullota sieniä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljy, sipulit, kaali ja chili. Sekoittele vielä 5 minuuttia.
  4. Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Riisiä ei tarvitse keittää.
  5. Lusikoi täyte koloihin kaalinlehtien päälle ja nosta reunat päälle.
  6. Peitä nyytit foliolla ja paista 175 asteessa noin tunti.
  7. Ota folio pois ja voitele nyytit voi-siirappiseoksella. Paista vielä 200 asteesa 20–30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt