


Itämaiset kaali-suppisnyytit – yhdistä kaksi syksyn himotuinta raaka-ainetta
1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min
Itämaiset kaali-suppisnyytit valmistuvat näppärästi ilman kaalin esikeittämistä ja kypsyvät kätevästi muffinivuoan koloissa. Näitä teet toistekin!
Reseptin ainekset
12 annosta
1 (800 g)
kurttu- eli savoijinkaali
Täyte
400 g
suppilovahveroita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
½
mietoa chilipalkoa
1 rkl
rypsiöljyä
1
pieni porkkana
½ dl
pikariisiä
1
muna
2 dl
kookosmaitoa
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
inkivääriä raastettuna
1 rkl
hunajaa tai siirappia
1 rkl
limemehua
½ tl
mustapippuria
Voitelu
25 g
voita sulatettuna
2 rkl
siirappia
Itämaiset kaali-suppisnyytit valmistuvat näin:
- Irrota kaalista 12 lehteä ja ohenna jokaisen lehden lehtiruotia hieman esimerkiksi perunankuorimaveitsellä.
- Voitele muffinssivuoka ja paina jokaiseen koloon kaalinlehti. Hienonna loppu kaali, sienet, sipulit ja chili.
- Kuullota sieniä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljy, sipulit, kaali ja chili. Sekoittele vielä 5 minuuttia.
- Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Riisiä ei tarvitse keittää.
- Lusikoi täyte koloihin kaalinlehtien päälle ja nosta reunat päälle.
- Peitä nyytit foliolla ja paista 175 asteessa noin tunti.
- Ota folio pois ja voitele nyytit voi-siirappiseoksella. Paista vielä 200 asteesa 20–30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat