Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Italialaiset korput

1 h 10 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 35 min
20.10.2005
Reseptin ainekset
50 kpl
9 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
200 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
4 kpl
munaa
2 1/2 dl
kevytmaitoa
1 dl
pistaaseja (rouhittuna)
1 dl
pinjansiemeniä (rouhittuna)
1 1/2 dl
oliiveja (viipaloituna)
1/2 dl
kapriksia
50 g
aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl
sitruunankuoriraastetta
Pinnalle
1 kpl
keltuaista
1 tl
sormisuolaa

Hiero jauhot, leivinjauhe ja voi muruiksi käsin tai monitoimikoneessa. Lisää kaikki loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna uuni 180 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa taikina kuuteen osaan. Muotoile jokaisesta palasta noin 20 sentin pötkö. Nosta pötköt pellille ja taputtele ne jauhotetuin sormin litteiksi 3–4 sentin levyiksi.

Voitele levyt keltuaisella ja ripota pintaan suolahiutaleita.

Paista levyjä noin 25 minuuttia. Leikkaa levyt muutaman sentin viipaleiksi ja nosta pelti takaisin uuniin. Kuivata italialaisia korppuja vielä noin 15 minuuttia.

•Italialaiset korput säilyvät parhaiten jääkaapissa tai pakastimessa. Lämmitä ne pikaisesti uunissa ennen tarjoilua.

•Italialaisten korppujen seuraksi sopii pehmeä tuorejuusto, kinkku tai salami. Korput ovat hyviä myös sellaisenaan viinilasillisen seurana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt