Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Irlantilainen suklaavaahto saa makua lorauksesta viskiä

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min

Sametinpehmeässä irlantilaisessa suklaavaahdossa maistuu viski.

22.11.2008
Reseptin ainekset
6 annosta
4 dl
kevytmaitoa
2 rkl
kaakaojauhetta
1 dl
fariinisokeria
1/2 dl
maissitärkkelystä
1 1/2 dl
kuohukermaa
2 rkl
viskiä
Koristeluun
60 g
suklaata
2 dl
vadelmia

Irlantilainen suklaavaahto – ohje:

  1. Tee kiisseli. Mittaa maito, kaakaojauhe, sokeri ja tärkkelys kattilaan.
  2. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä hiljaa poreillen pari minuuttia. Jäähdytä kylmävesihauteessa. Vaahdota kerma.
  3. Kaada viski kiisseliin ja vatkaa se sileäksi.
  4. Siivilöi kiisseli samettisen rakenteen varmistamiseksi. Nostele kermavaahto kiisseliin.
  5. Jaa suklaavaahto jälkiruokamaljoihin. Jäähdytä 1–2 tuntia.
  6. Koristele irlantilainen suklaavaahto suklaalastuilla ja vadelmilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt