Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Indonesialainen lihapata

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
maustamattomia broilerinfileitä
1 kpl
sipulia
1/2 kpl
purjoa
1 kpl
vihreää paprikaa
1/2 dl
soijakastiketta
1 1/2 dl
omenatäysmehua
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
inkivääriä
1 1/2 tl
currya
1 rkl
vehnäjauhoja
1/4 tl
cayennepippuria
Tarjoiluun
1 dl
suolapähkinöitä
1 dl
ananasta (viipaloituna)

Suikaloi liha noin 1/2 sentin levyisiksi suikaleiksi.

Sekoita soijakastike, omenamehu, puristettu valkosipuli, raastettu inkivääri ja curry keskenään. Lisää liha ja vihannekset. Anna marinoitua 2–12 tuntia.

Siivilöi neste kulhoon. Ruskista liha- ja vihannespalat pannulla. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita joukkoon neste. Anna indonesialaisen lihapadan kiehua, kunnes broilerinliha on mureaa.

Jos haluat oikein tulisen maun, voit lisätä hieman cayennenpippuria.

Tarjoile indonesialainen lihapata keitetyn riisin, suolapähkinöiden ja ananaksen kanssa.

Vinkki!

Vehnäjauhojen asemesta voit suurustaa ruoan myös maissitärkkelysjauhoilla (Maizena).

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt