Maku

Ilarin ranskalainen suklaatorttu

25 min
4.2
24

Ilarin ranskalainen suklaatorttu

Ilarin ranskalainen suklaatorttu on todella helppo valmistaa. Torttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu kruunaa aterian kuin aterian, suosittelemme!
Teksti Sari Laatio
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 palaa)

  • 200 gvoita (sulatettuna)
  • 3 dlsokeria
  • 2 kplmunaa
  • 2 rklvaniljasokeria
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlkaakaojauhetta

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada taikina jauhotettuun piirakkavuokaan.

Paista torttua 200 asteessa noin 15 minuuttia. Suklaatortun tulee jäädä sisältä hiukan löysäksi.

Tarjoa ranskalaisen suklaatortun seurana vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä