Ilarin ranskalainen suklaatorttu
25 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
15 minIlarin ranskalainen suklaatorttu on todella helppo valmistaa. Torttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu kruunaa aterian kuin aterian, suosittelemme!
4.3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.9.2005

Ilarin ranskalainen suklaatorttu
Ainekset (10 palaa)
- 200 gvoita (sulatettuna)
- 3 dlsokeria
- 2 kplmunaa
- 2 rklvaniljasokeria
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 1/2 dlkaakaojauhetta
Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada taikina jauhotettuun piirakkavuokaan.
Paista torttua 200 asteessa noin 15 minuuttia. Suklaatortun tulee jäädä sisältä hiukan löysäksi.
Tarjoa ranskalaisen suklaatortun seurana vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.
MITÄ PIDIT?
4.25