Ilarin ranskalainen suklaatorttu
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Ilarin ranskalainen suklaatorttu on todella helppo valmistaa. Torttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu kruunaa aterian kuin aterian, suosittelemme!

Reseptin ainekset 10 palaa
200 gvoita (sulatettuna)
3 dlsokeria
2 kplmunaa
2 rklvaniljasokeria
2 dlvehnäjauhoja
1 1/2 dlkaakaojauhetta
Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada taikina jauhotettuun piirakkavuokaan.
Paista torttua 200 asteessa noin 15 minuuttia. Suklaatortun tulee jäädä sisältä hiukan löysäksi.
Tarjoa ranskalaisen suklaatortun seurana vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.