Ruoka
Maku

Ilarin ranskalainen suklaatorttu

25 min
4.23
24

Ilarin ranskalainen suklaatorttu

Teksti Sari Laatio
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos
Ilarin ranskalainen suklaatorttu on todella helppo valmistaa. Torttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu kruunaa aterian kuin aterian, suosittelemme!

Ainekset (10 palaa)

  • 200 gvoita (sulatettuna)
  • 3 dlsokeria
  • 2 kplmunaa
  • 2 rklvaniljasokeria
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlkaakaojauhetta

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada taikina jauhotettuun piirakkavuokaan.

Paista torttua 200 asteessa noin 15 minuuttia. Suklaatortun tulee jäädä sisältä hiukan löysäksi.

Tarjoa ranskalaisen suklaatortun seurana vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.

MITÄ PIDIT?
4.23