3,7(68)
Ihanan mehevät lindströmin pihvit
45 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 10 min
Mehukkaat lindströmin pihvit saavat kauniin värinsä säilykepunajuurista. Tässä reseptissä mukaan heitetään myös maustekurkkua.
Julkaistu 21.9.2015
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8–10 annosta
2sipulia
1 rklöljyä paistamiseen
2–3maustekurkkua (200 g)
4etikkapunajuurta (noin 300 g)
2 dlkermaviiliä (200 g)
1 dlkorppujauhoja
2kananmunaa
1 tlsuolaa
mustapippuria
800 gjauhelihaa

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistinpannuilla.  

2. Hienonna maustekurkut ja punajuuret. Punajuuret voi myös raastaa.  

3. Yhdistä sipulit, kurkut, punajuuret, kermaviili, korppujauhot, kananmunat, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää jauheliha, ja vaivaa taikina tasaiseksi.  

4. Muotoile taikinasta pihvejä kylmässä vedessä kostutetuin käsin. Nosta lindströmin pihvit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.