Kotivinkki

Ihanan mehevät lindströmin pihvit

45 min
3.6
0

Ihanan mehevät lindströmin pihvit

Mehukkaat lindströmin pihvit saavat kauniin värinsä säilykepunajuurista. Tässä reseptissä mukaan heitetään myös maustekurkkua.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (8–10 annosta)

  • 2sipulia
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 2–3maustekurkkua (200 g)
  • 4etikkapunajuurta (noin 300 g)
  • 2 dlkermaviiliä (200 g)
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 2kananmunaa
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria
  • 800 gjauhelihaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN10 min

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistinpannuilla.
 

2. Hienonna maustekurkut ja punajuuret. Punajuuret voi myös raastaa.
 

3. Yhdistä sipulit, kurkut, punajuuret, kermaviili, korppujauhot, kananmunat, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää jauheliha, ja vaivaa taikina tasaiseksi.
 

4. Muotoile taikinasta pihvejä kylmässä vedessä kostutetuin käsin. Nosta lindströmin pihvit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä