


Ihanan mehevät lindströmin pihvit
45 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 10 min
Mehukkaat lindströmin pihvit saavat kauniin värinsä säilykepunajuurista. Tässä reseptissä mukaan heitetään myös maustekurkkua.
Reseptin ainekset
8–10 annosta
2
sipulia
1 rkl
öljyä paistamiseen
2–3
maustekurkkua (200 g)
4
etikkapunajuurta (noin 300 g)
2 dl
kermaviiliä (200 g)
1 dl
korppujauhoja
2
kananmunaa
1 tl
suolaa
mustapippuria
800 g
jauhelihaa
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistinpannuilla.
2. Hienonna maustekurkut ja punajuuret. Punajuuret voi myös raastaa.
3. Yhdistä sipulit, kurkut, punajuuret, kermaviili, korppujauhot, kananmunat, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää jauheliha, ja vaivaa taikina tasaiseksi.
4. Muotoile taikinasta pihvejä kylmässä vedessä kostutetuin käsin. Nosta lindströmin pihvit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
