Kotivinkki

Ihanan mehevät lindströmin pihvit

45 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
10 min
Mehukkaat lindströmin pihvit saavat kauniin värinsä säilykepunajuurista. Tässä reseptissä mukaan heitetään myös maustekurkkua.
3.6
0
Julkaistu: 21.9.2015


Ainekset (8–10 annosta)

  • 2sipulia
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 2–3maustekurkkua (200 g)
  • 4etikkapunajuurta (noin 300 g)
  • 2 dlkermaviiliä (200 g)
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 2kananmunaa
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria
  • 800 gjauhelihaa
Tulosta

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistinpannuilla.  

2. Hienonna maustekurkut ja punajuuret. Punajuuret voi myös raastaa.  

3. Yhdistä sipulit, kurkut, punajuuret, kermaviili, korppujauhot, kananmunat, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää jauheliha, ja vaivaa taikina tasaiseksi.  

4. Muotoile taikinasta pihvejä kylmässä vedessä kostutetuin käsin. Nosta lindströmin pihvit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Kommentoi »