Kotivinkki

Hunajakakku on näyttävä mutta simppeli – täyte käy myös kuorrutteeksi ja muruset koristeeksi

3 h 25 min
3.94
0

Venäläinen monikerroksinen hunajakakku on upea ilmestys. Kakku on makea, mutta omena- ja sitruunamehu taittavat liian makeuden sopivasti.
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (8 annosta)

  • 3 kananmunaa
  • 1 ¾ dl hunajaa
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 1 tl väkiviinaetikkaa
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 300 g tuorejuustoa
  • 100 g ranskankermaa
  • ½ dl kondensoitua maitoa (esim. Dovgan)
  • 1 rklsitruslikööriä

Kostutus

  • 1 dlomenamehua
  • 2 rklsitruunamehua

Tee näin

3 h 25 min
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN2 h 25 min
MITÄ PIDIT?
3.94