Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hot dog moneen makuun

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Hot dog -nakkisämpylät maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Hodarit voi täyttää ketsupin ja sinapin lisäksi kurkkusalaatilla ja sipulirouheella. Lisäjännitystä kaipaava voi korvata sipulirouheen pehmeällä punasipulichutneylla.

10.9.2013
Reseptin ainekset
Punasipulichutney
4
punasipulia
1
valkosipulinkynsi
1
punainen chili
2 rkl
öljyä
2 rkl
ruokosokeria
2 rkl
punaviinietikkaa
2 dl
tummaa olutta
2 rkl
dijonsinappia

Hot dog -sämpylät koko perheelle

Tarvitset: 1. Leiväksi käyvät joko valmiit tai itse valmistetut sämpylät. Lisämaustetta sämpylöihin saat tulisesta chilistä. 2. Hot dog -sämpylän väliin sopivat niin perinteiset nakit kuin kokolihamakkara, bratwurst tai soijanakkikin.

3. Maustepöydän aineksia voi vaihtaa syöjien mukaan. Sinappi, ketsuppi ja suolakurkut tai kurkkusalaatti toimivat aina. Sipulirouheen vaihtohedoksi voit kokeilla punasipulichutneya ohjeen mukaan.

Punasipulichutney

1. Kuori ja viipaloi sipulit. Halkaise chili ja poista siemenet. Paloittele chilin punainen osa.

2. Mittaa öljy kattilaan. Lisää sipulit, chilit, sokeri, etikka ja olut. Kiehauta ja anna kiehua hissukseen poreillen noin 30 minuuttia.

3. Lisää lopuksi sinappi ja kiehauta. Jäähdytä chutney ja nosta jääkaappiin maustumaan yön yli. Tarjoa hodareiden, hampurilaisten ja grillatun lihan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt