Kotivinkki

Hot dog moneen makuun

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Hot dog -nakkisämpylät maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Hodarit voi täyttää ketsupin ja sinapin lisäksi kurkkusalaatilla ja sipulirouheella. Lisäjännitystä kaipaava voi korvata sipulirouheen pehmeällä punasipulichutneylla.
0
0
Julkaistu 10.9.2013


Reseptin ainekset

Punasipulichutney

  • 4punasipulia
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1punainen chili
  • 2 rklöljyä
  • 2 rklruokosokeria
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 2 dltummaa olutta
  • 2 rkldijonsinappia
Tulosta

Hot dog -sämpylät koko perheelle

Tarvitset: 1. Leiväksi käyvät joko valmiit tai itse valmistetut sämpylät. Lisämaustetta sämpylöihin saat tulisesta chilistä. 2. Hot dog -sämpylän väliin sopivat niin perinteiset nakit kuin kokolihamakkara, bratwurst tai soijanakkikin.

3. Maustepöydän aineksia voi vaihtaa syöjien mukaan. Sinappi, ketsuppi ja suolakurkut tai kurkkusalaatti toimivat aina. Sipulirouheen vaihtohedoksi voit kokeilla punasipulichutneya ohjeen mukaan.

Punasipulichutney

1. Kuori ja viipaloi sipulit. Halkaise chili ja poista siemenet. Paloittele chilin punainen osa.

2. Mittaa öljy kattilaan. Lisää sipulit, chilit, sokeri, etikka ja olut. Kiehauta ja anna kiehua hissukseen poreillen noin 30 minuuttia.

3. Lisää lopuksi sinappi ja kiehauta. Jäähdytä chutney ja nosta jääkaappiin maustumaan yön yli. Tarjoa hodareiden, hampurilaisten ja grillatun lihan kanssa.

Kommentoi »