Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hillopullat

2.4.2012
Reseptin ainekset
2½ dl
vettä
25 g
hiivaa
1
kananmuna
½ dl
sokeria
½ tl
suolaa
1 rkl
kardemummaa
1 dl
täysjyvävehnäjauhoja
noin 5-7 dl
vehnäjauhoja
50 g
voita tai margariinia
TÄYTE:
150 g
vaniljanmakuista tuorejuustoa
1 dl
paistonkestävää vadelmamarmeladia
2 dl
vadelmia
VOITELUUN JA PÄÄLLE:
kananmuna voiteluun
hasselpähkinärouhetta
raesokeria
sokerikuorrutetta

1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva veteen.

2. Vatkaa kananmuna kevyesti. Lisää vesi-hiivaseoksen joukkoon muna, sokeri, suola ja kardemumma.

3. Lisää jauhot seokseen vähitellen, alusta samalla. Alusta taikina hyvin ja vaivaa joukkoon rasva.

4. Kohota taikinaa liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia tai lähes kaksinkertaiseksi.

5. Vaivaa taikinasta jauhotetulla alustalla ilmakuplat pois.

6. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi.

7. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja levitä se taikinalevylle. Levitä tuorejuuston päälle marmeladi ja vadelmat.

8. Kääri levy tiukaksi rullaksi ja leikkaa se 12 osaan. Nostele osat leikkauspuoli ylöspäin paperivuokiin.

9. Kohota pullia noin puoli tuntia. Voitele pullat munalla ja ripottele niiden päälle pähkinärouhetta ja raesokeria. Paista pullia 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Jäähdytä pullat ja koristele ne sokerikuorrutteella.

Vinkki: Pullien täytteeksi käy myös omatekoinen, kiinteä hillo.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt