


Karviaishilloke
55 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 10 min
Karviaishilloke syntyy hetkessä! Kokeile tätä sopivan makeaa hilloketta juustojen ja lihanruokien kera.
Reseptin ainekset
1 annosta
Karviaishilloke
1 kg
karviaisia
5 dl
vettä
4 dl
sokeria
2
kanelitankoa
2 tl
neilikkaa (kokonaisia)
2 tl
suolaa
1 rkl
rosmariinia
Karviaishilloke – ohje:
- Käsittele karviaiset halutessasi poistamalla niistä saksilla päät.
- Mittaa vesi, sokeri, kanelitangot, neilikat ja suola kattilaan. Keitä ilman kantta kymmenisen minuuttia.
- Lisää marjat ja rosmariini kattilaan. Keitä karviaishilloketta vielä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tölkitä kuumiin puhtaisiin purkkeihin.
Tarjoa karviaishilloketta riista- ja muiden vahvojen liharuokien lisäkkeenä. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat