3,3(12)
Karviaishilloke
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
55 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 10 min
Karviaishilloke syntyy hetkessä! Kokeile tätä sopivan makeaa hilloketta juustojen ja lihanruokien kera.
11.9.2005
 |
Maku
Reseptin ainekset
1 annosta
Karviaishilloke
1 kgkarviaisia
5 dlvettä
4 dlsokeria
2 kanelitankoa
2 tlneilikkaa (kokonaisia)
2 tlsuolaa
1 rklrosmariinia

Karviaishilloke – ohje:

  1. Käsittele karviaiset halutessasi poistamalla niistä saksilla päät.
  2. Mittaa vesi, sokeri, kanelitangot, neilikat ja suola kattilaan. Keitä ilman kantta kymmenisen minuuttia.
  3. Lisää marjat ja rosmariini kattilaan. Keitä karviaishilloketta vielä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tölkitä kuumiin puhtaisiin purkkeihin.

Tarjoa karviaishilloketta riista- ja muiden vahvojen liharuokien lisäkkeenä. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo