Maku

Hilloke karviaisista

55 min
GL
KA
LA
MA
MU
3
0


 

Tulosta
Teksti Sonja Blåberg
Kuvat Martti Leppä

Ainekset (1 annosta)

  • 1 kgkarviaisia
  • 5 dlvettä
  • 4 dlsokeria
  • 2 kplkanelitankoa
  • 2 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 2 tlsuolaa
  • 1 rklrosmariinia

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN10 min

Karviaishilloke syntyy hetkessä! Kokeile tätä sopivan makeaa hilloketta juustojen ja lihanruokien kera. Käsittele karviaiset halutessasi poistamalla niistä saksilla päät. Keitä kattilassa vettä, sokeria, kanelitankoa, neilikoita ja suolaa kymmenisen minuuttia.

Lisää marjat rosmariinin kanssa kattilaan. Keitä karviaishilloketta vielä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tölkitä kuumiin puhtaisiin purkkeihin.

Tarjoa karviaishilloketta riista- ja muiden vahvojen liharuokien lisäkkeenä. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3