Maku

Hilloke karviaisista

55 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
10 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.6
0
Julkaistu: 11.9.2005


Ainekset (1 annosta)

  • 1 kgkarviaisia
  • 5 dlvettä
  • 4 dlsokeria
  • 2 kplkanelitankoa
  • 2 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 2 tlsuolaa
  • 1 rklrosmariinia
Tulosta
Karviaishilloke syntyy hetkessä! Kokeile tätä sopivan makeaa hilloketta juustojen ja lihanruokien kera. Käsittele karviaiset halutessasi poistamalla niistä saksilla päät. Keitä kattilassa vettä, sokeria, kanelitankoa, neilikoita ja suolaa kymmenisen minuuttia.
Lisää marjat rosmariinin kanssa kattilaan. Keitä karviaishilloketta vielä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tölkitä kuumiin puhtaisiin purkkeihin.
Tarjoa karviaishilloketta riista- ja muiden vahvojen liharuokien lisäkkeenä. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.
MITÄ PIDIT?
3.56
Kommentoi »