Maku

Karviaishilloke

55 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
10 min
Karviaishilloke syntyy hetkessä! Kokeile tätä sopivan makeaa hilloketta juustojen ja lihanruokien kera.
GL
KA
LA
MA
MU
3.3
1
Julkaistu: 11.9.2005


Reseptin ainekset (1 annosta)

Karviaishilloke

  • 1 kgkarviaisia
  • 5 dlvettä
  • 4 dlsokeria
  • 2 kanelitankoa
  • 2 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 2 tlsuolaa
  • 1 rklrosmariinia
Tulosta

Karviaishilloke – ohje:

  1. Käsittele karviaiset halutessasi poistamalla niistä saksilla päät.
  2. Mittaa vesi, sokeri, kanelitangot, neilikat ja suola kattilaan. Keitä ilman kantta kymmenisen minuuttia.
  3. Lisää marjat ja rosmariini kattilaan. Keitä karviaishilloketta vielä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tölkitä kuumiin puhtaisiin purkkeihin.

Tarjoa karviaishilloketta riista- ja muiden vahvojen liharuokien lisäkkeenä. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.

1 kommentti