Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herukkahentuset

1 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 0 min

Hiekkahentusten murean manteliset kuoret täytetään nyt helpolla mascarpone-jogurttitäytteellä ja tuoreilla herukoilla.

23.6.2014
Reseptin ainekset
12 kpl
150 g
voita
1 dl
sokeria
1
keltuainen
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
mantelijauhetta
Täyte
250 g
mascarponejuustoa
1/2 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
turkkilaista jogurttia
Pinnalle
2 1/2 dl
punaherukoita
2 1/2 dl
mustaherukoita

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuainen edelleen vatkaten.

Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja mantelijauhe.

Asettele muffinipellille 12 isoa paperivuokaa. Muotoile taikinasta pötkö ja jaa se 12 osaan. Painele taikinapalat paperivuokiin pellille, aivan ylös asti. Siirrä pelti jääkaappiin ja anna taikinan jähmettyä noin 30 minuuttia ennen paistamista.

Paista 200-asteisessa uunissa 13–15 minuuttia. Irrota hentuset hieman jäähtyneinä.

Sekoita mascarponejuuston joukkoon sokerit ja jogurttia sen verran, että saat täytteestä koostumukseltaan sopivan pehmeän. Jaa täyte taikinakuoriin. Ripottele päälle herukat. Koristele halutessasi mustaherukan lehdillä. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt