Herukkaglögi
10 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 h Pitkä maustumisaika tekee mustaherukkamehusta glögin.
GL
MA
MU
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.1.2017

Herukkaglögi
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 10 dlmustaherukkamehua (sokeroitua)
- 2 kplpomeranssinkuorta (palaa)
- 5 kplneilikkaa (kokonaista)
- 2 kplkanelitankoa
- 1/2 tlkardemummaa (siemeniä)
Valmista herukkaglögi näin:
Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja jätä juoma maustumaan ja jäähtymään huoneenlämpöön yön ajaksi.
Siivilöi glögi ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.
Tarjoa herukkaglögi manteleiden ja rusinoiden kanssa.