Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herukkaglögi

10 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 h 0 min

Pitkä maustumisaika tekee mustaherukkamehusta glögin.

18.1.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
mustaherukkamehua (sokeroitua)
2
pomeranssinkuorta (palaa)
5
neilikkaa (kokonaista)
2
kanelitankoa
1/2 tl
kardemummaa (siemeniä)

Herukkaglögi – ohje:

  1. Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja jätä juoma maustumaan ja jäähtymään huoneenlämpöön yön ajaksi.
  2. Siivilöi glögi ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa herukkaglögi manteleiden ja rusinoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt