Maku

Herukkaglögi

10 h 10 min
0
0

Herukkaglögi

GL
MA
MU
0
0
Pitkä maustumisaika tekee mustaherukkamehusta glögin.
Teksti Taina Vuohelainen
Kuvat Arto Vuohelainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 10 dlmustaherukkamehua (sokeroitua)
  • 2 kplpomeranssinkuorta (palaa)
  • 5 kplneilikkaa (kokonaista)
  • 2 kplkanelitankoa
  • 1/2 tlkardemummaa (siemeniä)

Tee näin

10 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 h

Valmista herukkaglögi näin:

Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja jätä juoma maustumaan ja jäähtymään huoneenlämpöön yön ajaksi.

Siivilöi glögi ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.

Tarjoa herukkaglögi manteleiden ja rusinoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä