Maku

Herukkaglögi

10 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 h
Pitkä maustumisaika tekee mustaherukkamehusta glögin.
GL
MA
MU
4.2
0
Julkaistu 18.1.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 lmustaherukkamehua (sokeroitua)
  • 2pomeranssinkuorta (palaa)
  • 5neilikkaa (kokonaista)
  • 2kanelitankoa
  • 1/2 tlkardemummaa (siemeniä)
Tulosta

Herukkaglögi – ohje:

  1. Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja jätä juoma maustumaan ja jäähtymään huoneenlämpöön yön ajaksi.
  2. Siivilöi glögi ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa herukkaglögi manteleiden ja rusinoiden kanssa.
Kommentoi »