Maku

Herukkaglögi

10 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 h
Pitkä maustumisaika tekee mustaherukkamehusta glögin.
GL
MA
MU
4
0
Julkaistu: 18.1.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 10 dlmustaherukkamehua (sokeroitua)
  • 2 kplpomeranssinkuorta (palaa)
  • 5 kplneilikkaa (kokonaista)
  • 2 kplkanelitankoa
  • 1/2 tlkardemummaa (siemeniä)
Tulosta

Valmista herukkaglögi näin:

Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja jätä juoma maustumaan ja jäähtymään huoneenlämpöön yön ajaksi.

Siivilöi glögi ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.

Tarjoa herukkaglögi manteleiden ja rusinoiden kanssa.

Kommentoi »