


Herkullinen vuohenjuusto-tomaattikeitto
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Tomaattikeitto saa herkullista makua vuohenmaitotuorejuustosta.
Reseptin ainekset
5 annosta
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
800 g
tomaattimurskaa (mutti)
2 rkl
tomaattipyrettä
5 dl
kana- tai kasvislientä
1 rkl
sokeria
1 rkl
tuoreita timjamin lehtiä
100 g
vuohenjuustoa (chavroux)
suolaa
mustapippuria myllystä
1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
Vuohenjuusto-tomaattikeitto – ohje:
- Kuori ja kuutioi sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tilkassa öljyä muutama minuutti. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota vielä hetki.
- Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja kanaliemi. Kuumenna kiehuvaksi, mausta sokerilla ja timjamilla. Anna porista miedolla lämmöllä puolisen tuntia.
- Lisää keittoon vuohenjuusto ja sekoita, kunnes juusto on liuennut kunnolla keiton joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää keittoon hienonnettu basilika ja tarjoile hyvän leivän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat