


Helppo tonnikalapasta – herkullinen arkiruoka valmistuu ilman kermaa tai tomaattimurskaa
20 min
Tämä helppo tonnikalapasta ei vaadi seurakseen kermaa tai tomaattimurskaa. Herkullinen kastike syntyy öljystä ja balsamiviinietikasta tai sitruunan mehusta. Aurinkokuivatut tomaatit, fenkoli ja herneet tuovat pastaan raikkautta ja makua.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
spiraalipastaa
2
valkosipulinkynttä
1
sipuli
1
pieni fenkoli
5
aurinkokuivattua tomaattia
½ dl
oliiviöljyä
100 g
herneitä (pakaste)
2 rkl
vaaleaa balsamiviinietikkaa tai sitruunan mehua
½ tl
mustapippuria
2 prk
tonnikalapaloja öljyssä
1 dl
tilliä hienonnettuna
Pinnalle
2 dl
pecorinoa tai parmesaania raastettuna
Helppo tonnikalapasta valmistetaan näin:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa fenkoli ja tomaatit ohuiksi suikaleiksi.
- Kuullota fenkoleita ja sipuleita öljyssä pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää herneet ja tomaatit. Jatka paistamista vielä pari minuuttia.
- Mausta viinietikalla ja pippurilla. Lisää valutetut tonnikalat ja tilli.
- Sekoita tonnikala-kasvisseos valutetun pastan kanssa. Viimeistele juustoraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat