Maku

Helppo punajuurihummus – hykerryttävän hyvä tahna etikkapunajuurista

10 min
{
Aktiivinen10 min
Passiivinen
Piristä päivääsi pinkillä ja surauta tämä reippaan värinen dippi! Etikkapunajuuret ja reilu nokare maapähkinävoita tekevät tahnalle taikoja, sillä pinkki hummus häviää kulhosta hujauksessa.
GL
KA
MA
MU
VE
5
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

Helppo punajuurihummus

  • 1 prk (290 g)kikherneitä
  • 3etikkapunajuurta
  • ½ dlmaapähkinävoita
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tljuustokuminaa
  • 2 tlvaahterasiirappia
  • ¾ tlsuolaa
Tulosta

Helppo punajuurihummus tehdään näin:

  1. Valuta kikherneet ja punajuuret.
  2. Mittaa kaikki hummuksen ainekset blenderiin, monitoimikoneeseen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta silkkiseksi tahnaksi. Maistele sopiva suolapitoisuus käyttämäsi pähkinävoin mukaan.
  3. Tarjoile helppo punajuurihummus dippinä tai ota evääksi. Voit pakata hummuksen tiiviiseen purkkiin ja suikaloida kaveriksi kasviksia tai voidella tahnalla leivät.
MITÄ PIDIT?
5