


Helppo punajuurihummus – hykerryttävän hyvä tahna etikkapunajuurista
10 min
Piristä päivääsi pinkillä ja surauta tämä reippaan värinen dippi! Etikkapunajuuret ja reilu nokare maapähkinävoita tekevät tahnalle taikoja, sillä pinkki hummus häviää kulhosta hujauksessa.
Reseptin ainekset
4 annosta
Helppo punajuurihummus
1 prk (290 g)
kikherneitä
3
etikkapunajuurta
½ dl
maapähkinävoita
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
juustokuminaa
2 tl
vaahterasiirappia
¾ tl
suolaa
Helppo punajuurihummus – ohje:
- Valuta kikherneet ja punajuuret.
- Mittaa kaikki hummuksen ainekset blenderiin, monitoimikoneeseen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta silkkiseksi tahnaksi. Maistele sopiva suolapitoisuus käyttämäsi pähkinävoin mukaan.
- Tarjoile helppo punajuurihummus dippinä tai ota evääksi. Voit pakata hummuksen tiiviiseen purkkiin ja suikaloida kaveriksi kasviksia tai voidella tahnalla leivät.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat