Helppo punajuurihummus

0
0

Helppo punajuurihummus

Punajuurihummus on upean värinen dippi! Nauti keksien ja leivän kanssa.
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 500 gpunajuuria
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 rkltahinia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/2 tljauhettua korianteria
  • suolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori ja leikkaa punajuuret reiluksi paloiksi. Keitä punajuuria noin 20 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Valuta kuiviksi ja anna jäähtyä.

Yhdistä suuressa kulhossa punajuuripalat, kuoritut ja hienonnetut valkosipulin kynnet, oliiviöljy, tahini, sitruunamehu ja jauhettu korianteri. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Voit valmistaa hummuksen myös tehosekoittimessa. Mausta suolalla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä