Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo mäti-graavilohipiiras

3.9.2010
Reseptin ainekset
400 g
valmista piirakkataikinaa
Täyte:
200 g
ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
1 dl
ruokakermaa
2
kananmunaa
ripaus
suolaa
jauhettua valkopippuria
1
pieni punasipuli
sitruunamehua
3 rkl
smetanaa
½ dl
mätiä
3-4 siivua
graavilohta
Koristeluun:
tilliä
vihreitä oliiveja

1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaisesti.

2. Voitele piirakkavuoka. Painele sulanut piirakkataikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka viileään vetäytymään.

3. Sekoita tuorejuustoon kerma, kananmunat ja mausteet.

4. Kaada täyte piirakkapohjan päälle vuokaan. Paista piirakkaa uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes seos on hyytynyt ja taikina on kypsää.

5. Jäähdytä piirakka.

6. Kuori ja silppua punasipuli. Pane silppu kulhoon ja purista päälle sitruunanmehua. Anna maustua noin 10 minuuttia.

7. Koristele huoneenlämpöinen piirakka juuri ennen tarjoilua. Nosta pinnalle smetananokareita, mätiä, hienonnettua punasipulia ja graavilohisuikaleita. Viimeistele piirakka tillillä ja puolitetuilla oliiveilla.

8. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt