1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaisesti.
2. Voitele piirakkavuoka. Painele sulanut piirakkataikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka viileään vetäytymään.
3. Sekoita tuorejuustoon kerma, kananmunat ja mausteet.
4. Kaada täyte piirakkapohjan päälle vuokaan. Paista piirakkaa uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes seos on hyytynyt ja taikina on kypsää.
5. Jäähdytä piirakka.
6. Kuori ja silppua punasipuli. Pane silppu kulhoon ja purista päälle sitruunanmehua. Anna maustua noin 10 minuuttia.
7. Koristele huoneenlämpöinen piirakka juuri ennen tarjoilua. Nosta pinnalle smetananokareita, mätiä, hienonnettua punasipulia ja graavilohisuikaleita. Viimeistele piirakka tillillä ja puolitetuilla oliiveilla.
8. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kera.
