Maku

Paras kantarellipasta

20 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Paras kantarellipasta syntyy alle puolessa tunnissa! Käytä kantarellisaalis tähän yksinkertaiseen, mutta niin herkulliseen kantarellipastaan.
KA
4.2
0
Julkaistu: 6.8.2017


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 1 lkantarelleja
  • 1sipuli
  • 1 rklvoita
  • 2 dlruokakermaa
  • 1/2–1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dllehtipersiljaa

lisäksi

  • 200 gpastaa
  • 2 rklparmesanraastetta
Tulosta

Paras kantarellipasta – ohje:

  1. Puhdista kantarellit ja hienonna niitä hieman. Paista kantarelleja hetki kuivalla pannulla, kunnes niistä ei irtoa enää nestettä.
  2. Lisää pannulle voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota hetki ja lisää sitten kerma.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu persilja.
  4. Tarjoile keitetyn pastan kanssa ja raasta päälle vielä hieman parmesanjuuustoa. 
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »