Maku

Helpot tonnikalasushit

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
MA
LA
3.8
3
Julkaistu: 24.2.2011


Reseptin ainekset (25 kpl)

  • 3 dlsushiriisiä
  • 4 dlvettä
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 3/4 rklsokeria
  • 3/4 tlsuolaa

Tonnikalaseos

  • 150 gtonnikalaa öljyssä
  • 50 gpurjoa (hienonnettuna)
  • 3/4 dlkevytmajoneesia
  • 2 tlsitruunamehua
  • 2 tlsoijakastiketta
Tulosta

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä riisi ja mausta se etikalla, sokerilla ja suolalla. Valuta tonnikala. Sekoita joukkoon majoneesi ja purjosilppu. Mausta seos. Muotoile riisistä puhtain käsin vähän kananmunaa pienempiä soikioita. Levitä jokaiselle tonnikalaseosta. Koristele tonnikalasushit purjosuikaleilla. •Tarjoa tonnikalasushien lisänä soijakastiketta, johon sekoitat wasabia. Nauti säilöttyä inkivääriä, garia, sushipalojen välissä.

3 kommenttia