Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helpot tonnikalasushit

25 min
24.2.2011
Reseptin ainekset
25 kpl
3 dl
sushiriisiä
4 dl
vettä
2 rkl
riisiviinietikkaa
3/4 rkl
sokeria
3/4 tl
suolaa
Tonnikalaseos
150 g
tonnikalaa öljyssä
50 g
purjoa (hienonnettuna)
3/4 dl
kevytmajoneesia
2 tl
sitruunamehua
2 tl
soijakastiketta
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä riisi ja mausta se etikalla, sokerilla ja suolalla.
  2. Valuta tonnikala. Sekoita joukkoon majoneesi ja purjosilppu. Mausta seos.
  3. Muotoile riisistä puhtain käsin vähän kananmunaa pienempiä soikioita. Levitä jokaiselle tonnikalaseosta.
  4. Koristele tonnikalasushit purjosuikaleilla.

Tarjoa tonnikalasushien lisänä soijakastiketta, johon sekoitat wasabia. Nauti sushipalojen välissä säilöttyä inkivääriä, garia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt