


Helpot tonnikalasushit
25 min
Reseptin ainekset
25 kpl
3 dl
sushiriisiä
4 dl
vettä
2 rkl
riisiviinietikkaa
3/4 rkl
sokeria
3/4 tl
suolaa
Tonnikalaseos
150 g
tonnikalaa öljyssä
50 g
purjoa (hienonnettuna)
3/4 dl
kevytmajoneesia
2 tl
sitruunamehua
2 tl
soijakastiketta
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä riisi ja mausta se etikalla, sokerilla ja suolalla.
- Valuta tonnikala. Sekoita joukkoon majoneesi ja purjosilppu. Mausta seos.
- Muotoile riisistä puhtain käsin vähän kananmunaa pienempiä soikioita. Levitä jokaiselle tonnikalaseosta.
- Koristele tonnikalasushit purjosuikaleilla.
Tarjoa tonnikalasushien lisänä soijakastiketta, johon sekoitat wasabia. Nauti sushipalojen välissä säilöttyä inkivääriä, garia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat