


Helpot poropalat
10 min
Kylmäsavuinen poro saa potkua piparjuurituorejuustosta ja herkku levitetään makean saaristolaisleivän päälle. Helpot poropalat sopivat itsenäisyyspäivän suolaiseksi palaksi, talvisen aterian alkupalaksi tai glögin rinnalle. Kokeile tätä!
Reseptin ainekset
12 kpl
12
saaristolaisleipäviipaletta (pientä)
50 g
kylmäsavustettua poroa (paistileikkelettä)
125 g
tuorejuustoa (piparjuuri)
1/4 tl
mustapippuria
3 rkl
ruohosipulia
Helpot poropalat – ohje:
- Leikkaa leikkele pieniksi paloiksi.
- Sekoita poro ja tuorejuusto. Mausta ripauksella pippuria.
- Levitä porotahna saaristolaisleipäpaloille ja silppua ennen tarjoilua päälle tuoretta ruohosipulia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat