Maku

Helpot poropalat

10 min
4
2

Helpot poropalat

Teksti Eeva Kolu
Tulosta
Mainos
Kylmäsavuinen poro saa potkua piparjuurituorejuustosta ja herkku levitetään makean saaristolaisleivän päälle. Helpot poropalat sopivat itsenäisyyspäivän suolaiseksi palaksi, talvisen aterian alkupalaksi tai glögin rinnalle. Kokeile tätä!

Ainekset (12 kpl)

  • 12 kplsaaristolaisleipäviipaletta (pientä)
  • 50 gkylmäsavustettua poroa (paistileikkelettä)
  • 125 gtuorejuustoa (piparjuuri)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 rklruohosipulia

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Leikkaa leikkele pieniksi paloiksi.

Sekoita poro ja tuorejuusto. Mausta ripauksella pippuria.

Levitä porotahna leipäpaloille ja silppua ennen tarjoilua päälle tuoretta ruohosipulia.

MITÄ PIDIT?
4