Helpot poropalat
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Kylmäsavuinen poro saa potkua piparjuurituorejuustosta ja herkku levitetään makean saaristolaisleivän päälle. Helpot poropalat sopivat itsenäisyyspäivän suolaiseksi palaksi, talvisen aterian alkupalaksi tai glögin rinnalle. Kokeile tätä!
4.3
Teksti
Julkaistu 9.12.2014

Helpot poropalat
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 12 kplsaaristolaisleipäviipaletta (pientä)
- 50 gkylmäsavustettua poroa (paistileikkelettä)
- 125 gtuorejuustoa (piparjuuri)
- 1/4 tlmustapippuria
- 3 rklruohosipulia
Helpot poropalat – ohje:
- Leikkaa leikkele pieniksi paloiksi.
- Sekoita poro ja tuorejuusto. Mausta ripauksella pippuria.
- Levitä porotahna leipäpaloille ja silppua ennen tarjoilua päälle tuoretta ruohosipulia.