Maku

Helpot poropalat

10 min
4
2

Kylmäsavuinen poro saa potkua piparjuurituorejuustosta ja herkku levitetään makean saaristolaisleivän päälle. Helpot poropalat sopivat itsenäisyyspäivän suolaiseksi palaksi, talvisen aterian alkupalaksi tai glögin rinnalle. Kokeile tätä!
Tulosta
Teksti Eeva Kolu

Ainekset (12 kpl)

  • 12 kplsaaristolaisleipäviipaletta (pientä)
  • 50 gkylmäsavustettua poroa (paistileikkelettä)
  • 125 gtuorejuustoa (piparjuuri)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 rklruohosipulia

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Leikkaa leikkele pieniksi paloiksi.

Sekoita poro ja tuorejuusto. Mausta ripauksella pippuria.

Levitä porotahna leipäpaloille ja silppua ennen tarjoilua päälle tuoretta ruohosipulia.

MITÄ PIDIT?
4