Maku

Helpot poropalat

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Kylmäsavuinen poro saa potkua piparjuurituorejuustosta ja herkku levitetään makean saaristolaisleivän päälle. Helpot poropalat sopivat itsenäisyyspäivän suolaiseksi palaksi, talvisen aterian alkupalaksi tai glögin rinnalle. Kokeile tätä!
4
2
Teksti


Ainekset (12 kpl)

  • 12 kplsaaristolaisleipäviipaletta (pientä)
  • 50 gkylmäsavustettua poroa (paistileikkelettä)
  • 125 gtuorejuustoa (piparjuuri)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 rklruohosipulia
Tulosta

Leikkaa leikkele pieniksi paloiksi.

Sekoita poro ja tuorejuusto. Mausta ripauksella pippuria.

Levitä porotahna leipäpaloille ja silppua ennen tarjoilua päälle tuoretta ruohosipulia.

MITÄ PIDIT?
4
2 kommenttia