Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pyöräytä himoittu kahvilaherkku kotona! Mehevät mantelicroissantit valmistuvat sukkelasti valmistaikinasta

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Mantelicroissantit kätkevät sisäänsä mehevän täytteen, joka on sekoitettu mantelimassasta ja voista. Trendiherkun kotiversio syntyy hujauksessa valmiista croissanttaikinasta.

22.3.2022
Reseptin ainekset
6 kpl
1 tlk (240 g)
valmista croissanttaikinaa (esim. Danerolles)
150 g
mantelimassaa (esim. Sallinen)
(pari tippaa
karvasmanteliöljyä)
50 g
voita
Viimeistelyyn
1
muna
¾ dl
mantelilastuja
½ dl
tomusokeria

Mantelicroissantit valmistuvat näin:

  1. Ota taikina huoneenlämpöön. Sekoita mantelimassa ja pehmeä voi. Lisää halutessasi pari tippaa karvasmanteliöljyä antamaan lisää makua.
  2. Avaa taikinapakkaus. Levitä taikina leivinalustalle ja leikkaa kolmiopalat irti toisistaan. Levitä ruokalusikallinen mantelimassaseosta kunkin palan päälle ja rullaa croissanteiksi.
  3. Laita mantelicroissantit leivinpaperille pellille. Paina litteäksi ja voitele munalla.
  4. Levitä loput massasta croissantien päälle ja ripottele päälle mantelilastuja.
  5. Paista 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  6. Siivilöi hieman jäähtyneiden mantelicroissantien päälle reilusti tomusokeria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt