Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helpot katkarapukiekot

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Näyttävät ja helpot katkarapukiekot valmistuvat valmiista voitaikinasta ja herkullisesta täytteestä. Ylellisen näköiset suolapalat sopivat esimerkiksi pikkujoulupöytään.

2.12.2007
Reseptin ainekset
16 annosta
500 g
voitaikinaa
Täyte
3/4 dl
makeaa chilikastiketta
180 g
katkarapuja (pakaste)
1/2 dl
kapriksia
2 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
75 g
juustoa (raastettuna)
1/2 tl
mustapippuria
Voiteluun
1 kpl
munaa

Sulata taikinalevy pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli avattu taikina ohuemmaksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi.

Voitele taikinalevy chilikastikkeella. Ripottele päälle sulatetut ja valutetut katkaravut. Lisää levylle myös valutetut kaprikset, tilli sekä raastettu juusto. Rouhi päälle mustapippuria.

Rullaa levy napakaksi tangoksi. Leikkaa rulla ensin puoliksi ja sen jälkeen molemmat palat 8 osaan. Leikkaa jokainen pala vielä pituussuunnassa halki niin, että toinen pää jää ehjäksi. Käännä viipaleet limittäin ja nostele pellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla.

Paista katkarapukiekot kypsiksi 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt