Maku

Hedelmäinen täytekakku

5 h 30 min
5
0

Persikalla ja vadelmilla täytetty kakku on samaan aikaan täyteläinen ja raikas. Hedelmäisen täytekakun kaunis pallomainen pursotus syntyy pyöreällä tyllalla ja kermakuorrutus saa vaaleanpunaisen värin luonnollisesti punajuuriliemestä.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (20 palaa)

Vuoan voitelu

  • 1 rklvoita (tai margariinia)
  • 1 rklkorppujauhoja

Kakkupohja

  • 100 gvoita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1/2 tlleivinjauhetta
  • 6 kplmunaa (M-koko, luomu, huoneenlämpöistä)
  • 2 dlsokeria

Täyte

  • 2 1/2 dlvaahtoutuvaa kasvisrasvasekoitetta (Flora Vispi)
  • 1 rklsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 212 gpersikkaa (säilyke, sokeriliemi) (1/2 prk)
  • 300 gvadelmia (kotimaisia)

Kostutus

  • 3 dlvirvoitusjuomaa (Sprite)

Kuorrutus ja koristelu

  • 5 dlvaahtoutuvaa kasvisrasvasekoitetta (Flora Vispi)
  • 2 rkltomusokeria
  • 1/2 tlpunajuuripurkin lientä
  • 10 kplkirsikoita

Tee näin

5 h 30 min
{
AKTIIVINEN1 h 30 min
PASSIIVINEN4 h
MITÄ PIDIT?
5