Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hedelmähampurilaiset

47 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 7 min
19.7.2005
Reseptin ainekset
6 kpl
Kääretorttulevy
4 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
1 1/2 dl
gluteenitonta jauhoseosta
1/2 dl
perunajauhoja
1 1/2 tl
leivinjauhetta
Täyte
1 kpl
tuoretta mangoa
2 kpl
banaania
4 kpl
kiiviä
2 kpl
appelsiinia
6 kpl
marenkeja
3 dl
kinuskikastiketta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 asteessa 5–7 minuuttia. Kumoa torttu leivinliinalle tai toiselle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

Paina kakkulevystä pyöreällä muotilla 18 kakkupalaa. Soseuta kuorittu mango ja banaanit tehosekoittimella sileäksi soseeksi. Kuori ja viipaloi kiivit. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi tai käytä säilöttyjä mandariinilohkoja.

Kokoa kakkupaloista, mango-banaanisoseesta, hedelmäpaloista, murskatusta marengista ja kinuskista hampurilaisia. Käytä hampurilaisten tukemiseen puista grillaustikkua.

Koristele hedelmähampurilaiset hedelmäpaloilla ja murskatulla marengilla.

•Jos juhlijoiden joukossa ei ole keliaakikkoja, voit käyttää gluteenittomien jauhojen sijaan saman määrän tavallisia vehnäjauhoja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt