Hedelmähampurilaiset

47 min
0
0

Hedelmähampurilaiset

LA
GL
0
0
Teksti Virpi Tissari-Simola
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

Kääretorttulevy

  • 4 kplmunaa
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dlperunajauhoja
  • 1 1/2 tlleivinjauhetta

Täyte

  • 1 kpltuoretta mangoa
  • 2 kplbanaania
  • 4 kplkiiviä
  • 2 kplappelsiinia
  • 6 kplmarenkeja
  • 3 dlkinuskikastiketta

Tee näin

47 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN7 min

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 asteessa 5–7 minuuttia. Kumoa torttu leivinliinalle tai toiselle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

Paina kakkulevystä pyöreällä muotilla 18 kakkupalaa. Soseuta kuorittu mango ja banaanit tehosekoittimella sileäksi soseeksi. Kuori ja viipaloi kiivit. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi tai käytä säilöttyjä mandariinilohkoja.

Kokoa kakkupaloista, mango-banaanisoseesta, hedelmäpaloista, murskatusta marengista ja kinuskista hampurilaisia. Käytä hampurilaisten tukemiseen puista grillaustikkua.

Koristele hedelmähampurilaiset hedelmäpaloilla ja murskatulla marengilla.

•Jos juhlijoiden joukossa ei ole keliaakikkoja, voit käyttää gluteenittomien jauhojen sijaan saman määrän tavallisia vehnäjauhoja.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä