Maku

Hedelmä-kakkuvartaat

45 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
Jälkiruoka onnistuu myös grillissä! Nämä jälkkärivartaat pujotellaan hedelmistä, donitsipaloista ja kuivakakusta. Lämpimät vartaat ovat ihania viileän vaniljavaahdon tai jätskin kera.
5
0
Julkaistu: 9.8.2016


Reseptin ainekset (5 annosta)

  • 350 gkuivakakku, mausteinen, kermainen
  • 3 kpldonitsia
  • 1 kpltuoretta mangoa
  • 3 kplpersikkaa (tai nektariinia)

Vaniljavaahtoa

  • 240 gsmetanaa (2 prk)
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 rklfariinisokeria
Tulosta

Valmista hedelmä-kakkuvartaat näin:

Leikkaa kuivakakku ja donitsit noin 2 cm x 2 cm:n paloiksi.

Poista mangosta siemen ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Huuhtele persikat ja kuutioi hedelmäliha.

Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen kakku- ja donitsipaloja sekä hedelmiä.

Paahda vartaita grillissä miedolla lämmöllä ahkerasti käännellen, kunnes pinnat ovat saaneet väriä.

Tee kastike. Kumoa smetanat kulhoon. Lisää sokerit ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Tarjoa jälkiruokavartaiden kanssa.

Kommentoi »