Hauki hyppäsi hamppariin! Herkulliset haukiburgerit täytetään pikapikkelöidyllä kurkulla ja wasabi-avokadomajoneesilla
45 min
Haukiburgerit saavat sämpylöidensä väliin hienoksi jauhetusta kalasta valmistetut pihvit ja maukkaat lisukkeet. Voit käyttää hamppareiden valmistukseen sämpylöiden sijaan myös vuokaleipää.
Aloita kurkuista. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi. Kuori ja leikkaa myös punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Laita kurkut, sipulit ja korianterisilppu kulhoon. Yhdistä muut ainekset keskenään ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Pyöräytä neste joukkoon. Anna maustua 20 minuuttia.
Pilko kalafileet ja jauha hienoksi tehosekoittimessa. Lisää kerma, muna, chili, sitruunamehu, suola ja valkopippuri. Jatka sekoittamista vielä hetki, jotta saat tasaisen massan.
Muotoile massasta märin käsin neljä pihviä. Paista voissa pari minuuttia molemmin puolin.