Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Pikkuisen luksusta

Haudutettu purjo – valkoviini ja voi tekevät purjosta juhlavan lisukkeen

32 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 17 min

Valkoviinissä pehmeäksi haudutetut purjopalat ovat mainio lisuke esimerkiksi rapeille ankankoiville ja pariisilaisille gnoccheille.

Reseptin ainekset
6 annosta
5–6
keskikokoista purjoa
2 rkl + 2 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
¼ rku
timjamia
½ tl
suolaa

Haudutettu purjo – ohje:

  1. Leikkaa purjoista vihreä tupsumainen osa pois ja poista uloin lehtikerros. Huuhtele purjot ja leikkaa noin 5 cm:n paloiksi.
  2. Kuumenna voi (2 rkl) ja öljy pannussa. Paista purjopalat kauttaaltaan kauniin ruskeiksi.
  3. Lisää viini, timjami ja suola pannulle. Peitä kannella ja anna hautua 10 minuuttia.
  4. Lisää vielä voi (2 rkl) ja hauduta 5–7 minuuttia, kunnes purjo on pehmeää.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt