


Haudutettu hapankaali bratvurstien kera
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
hapankaalia
2 rkl
voita
170 g
pekonia
2 kpl
sipulia
4 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
porkkanaa
2 rkl
lihafondia
3 dl
vettä
3,75 dl
kuivaa valkoviiniä
1/2 dl
siirappia
1/2 tl
juustokuminaa
Lisäksi
300 g
braatvurstia
1 1/2 rkl
voita
Huuhtele hapankaali hyvin lävikössä ja valuta kuivaksi.
Sulata kattilassa voi, ruskista siinä suikaloitua pekonia, viipaloituja sipuleita ja valkosipuleita, kunnes ne pehmenevät.
Lisää kuoritut ja viipaloidut porkkanat, kuumaan veteen sekoitettu fondi, valkoviini ja hapankaali. Hauduta ainakin puoli tuntia välillä hyvin sekoittaen. Pitkä haudutusaika tekee ruoalle vain hyvää.
Lisää siirappi. Tarkista maku ja jatka sekoittamista. Halutessasi voit maustaa hapankaalia varovasti kuminalla.
Ruskista paloitellut braatvurstit voissa. Tarjoa haudutetun hapankaalin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat