Maku

Härkisbolognese

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Härkisbolognese pelastaa kiireisen arki-illan. Härkis-härkäpapuvalmisteen lisäksi tarvitset valmista tomaattimurskaa ja mausteita.
MA
MU
VE
0
0
Kuvat Timo Villanen


Ainekset (4 annosta)

  • 350 gspagettia

Kastike

  • 1 sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1punainen chili
  • 1 porkkana
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 250 gHärkis-härkäpapuvalmistetta (kypsää)
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Härkisbolognese valmistuu helposti näin:

  1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja suikaloi chili. Kuori ja raasta porkkana. Leikkaa selleri pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuullota sipulit ja chilit öljyssä pannulla. Lisää porkkanaraaste ja sellerit, sekoittele hetki. Lisää härkis ja paista kunnes se ruskistuu hiukan.
  4. Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Sekoita kastike pastan joukkoon.
MITÄ PIDIT?
0