Maku

Härkisbolognese

20 min
0
0

Härkisbolognese

GL
MA
MU
VE
0
0
Härkisbolognese pelastaa kiireisen arki-illan. Härkis-härkäpapuvalmisteen lisäksi tarvitset valmista tomaattimurskaa ja mausteita.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 350 gspagettia

Kastike

  • 1 kplsipuli
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 kplpunainen chili
  • 1 kplporkkana
  • 1 kpllehtisellerin varsi
  • 250 gHärkis-härkäpapuvalmistetta (kypsää)
  • 400 gtomaattimurskaa (1 purkki)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta.

Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja suikaloi chili.

Kuori ja raasta porkkana.

Leikkaa selleri pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipulit ja chilit öljyssä pannulla.

Lisää porkkanaraaste ja sellerit, sekoittele hetki. Lisää härkis ja paista kunnes se ruskistuu hiukan.

Kaada joukkoon tomaattimurska.

Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta 5 minuuttia.

Sekoita kastike pastan joukkoon.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä