Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Härkäpapu-kasvispivit

30 min

Purkillinen härkäpapuja muuntuu kesäisten kasvisten kanssa meheviksi pihveiksi. Testaa sinäkin härkäpapupihvit!

20.10.2016
Reseptin ainekset
12 kpl
265 g
härkäpapuja (1 prk, Bonduelle)
1/2 kpl
purjoa
200 g
porkkanaa (2 kpl)
300 g
kesäkurpitsaa
1 dl
lehtipersiljaa (hienonnettuna)
1 kpl
munaa
1 rkl
perunajauhoja
1/2 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä

Valmista härkäpapu-kasvispihvit näin:

Hienonna härkäpavut sauvasekoittimella. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuori porkkanat. Raasta porkkanat ja huuhdottu kesäkurpitsa raastimen karkealla terällä. Painele kesäkurpitsaraasteesta siivilässä ylimääräinen neste pois. Jos porkkanat ovat hyvin mehukkaita, purista myös porkkanaraasteesta nestettä pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Muotoile seoksesta 4 pihviä kerrallaan pinnoitetulle pannulle.

Paista pihvejä öljyssä miedolla tai keskilämmöllä 3–4 minuuttia/puoli, jotta kasvikset ehtivät kypsyä.

Tarjoa härkäpapu-kasvispihvit yrteillä maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt