Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hans Välimäen tiramisu – kermainen klassikko aikuiseen makuun!

40 min

Hans Välimäki valmistaa tiramisun klassiseen tyyliin. Herkussa on sopivasti kermaisuutta ja makeutta. Keittiömestari teki tiramisua Hans ja rakkaimmat reseptit -ohjelman 6. jaksossa.

17.3.2022
Reseptin ainekset
4–6 annosta
3 dl
kuohu- tai vispikermaa
300 g
mascarponea
2 rkl
tomusokeria
1 pkt
kissankielikeksejä
3–4 rkl
tummaa kaakaojauhetta
Keltuaismassa
6
keltuaista
100 g
sokeria (n. 1⅕ dl)
tilkka
marsalaviiniä
Kostuke
2 dl
vahvaa kahvia
3–4 rkl
sokeria
2–3 rkl
marsalaviiniä

Hans Välimäen tiramisu – ohje:

  1. Liuota sokeri kuumaan kahviin ja sekoita joukkoon marsala. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  3. Vatkaa keltuaismassan ainekset eli keltuaiset, sokeri ja tilkka marsalaa sekaisin, nosta vesihauteeseen. Kypsennä koko ajan vatkaten, kunnes seos sakenee. Nosta pois vesihauteesta ja jatka vatkaamista, kunnes massa on kokonaan jäähtynyt.
  4. Vatkaa mascarpone ja tomusokeri vaahdoksi. Sekoita mascarponevaahto keltuaismassaan, ja kääntele vielä kermavaahto varovasti joukkoon. Lado täytteitä vielä toinen samanlainen kerros. Tomuta lopuksi päälle vahva kerros kaakaojauhetta.
  5. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 4–5 tuntia ennen tarjoilua. Tarjoile tiramisu laadukkaan, vahvan kahvin kanssa.

Kaupallinen yhteistyö: Kuusamon juusto

Hans Välimäki valmisti tiramisua Hans ja rakkaimmat reseptit -ohjelmassa – katso jakso täältä!

Hans Välimäki ja Liisa Rikka Hans ja rakkaimmat reseptit -ruokaohjelmassa
Hans Välimäen vieraaksi saapui 6. jaksossa Liisa Rikka. Liisa kokkasi bravuurinsa lasagnen, Hans puolestaan valmisti minestronekeittoa, savujuustohatsapuria ja tiramisua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt