Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hans Välimäen crème brûlée sulaa suussa – kunhan rikot sokerikuoren ensin! Ota talteen huippukokin resepti

3 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 2 h 0 min

Klassisessa crème brûléessa rapean sokerikuoren alle kätkeytyy suloinen vanukas. Valmista herkku keittiömestari Hans Välimäen ohjeella, jonka hän jakoi Hans ja rakkaimmat reseptit -sarjan kolmannessa jaksossa. Katso jakso reseptin alta!

24.2.2022
Reseptin ainekset
4–6 annosta
8
keltuaista
1½ dl
sokeria
7 dl
kuohukermaa
3 dl
maitoa
2
vaniljatankoa
n. 6 rkl
tummaa sokeria (annosten päälle)

Hans Välimäen crème brûlée – ohje:

  1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyesti kulhossa.
  2. Halkaise vaniljatangot pitkittäin. Mittaa kerma ja maito kattilaan ja laita vaniljatangot joukkoon. Kiehauta ja poista vaniljatangot.
  3. Kaada kermaseos keltuaismassan joukkoon ja sekoita.
  4. Kaada massa uuninkestäviin annosvuokiin ja kypsennä uunissa 90 asteessa noin 35–40 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa, vähintään noin 2 tuntia.
  5. Sirottele annosten päälle tummaa sokeria noin 1–1½ rkl/annos. Levitä sokeri vanukkaiden päälle tasaisesti ja kaada mahdollinen ylimääräinen sokeri pois. Polta sokeri kaasupolttimella kauniin kullanruskeaksi. Tarjoile välittömästi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt