Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hanna-tädin kakut mummojen salaisella reseptillä

1 h 20 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 50 min

Hanna-tädin kakut ovat mureudessaan vertaansa vailla. Jos kermapurkki pääsi hapantumaan jääkaapissa, älä epäröi käyttää sitä – niin mummokin tekisi!

27.11.2018
Reseptin ainekset
45 kpl
Hanna-tädin kakut
200 g
voita
3 dl
sokeria
1 ½ dl
kuohukermaa
5 dl
vehnäjauhoja
3 dl
perunajauhoja
2 tl
leivinjauhetta

Hanna-tädin kakut – ohje:

  1. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kerma.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita voi-kermaseokseen.
  3. Nosta taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  4. Pyöritä taikinasta kirsikkatomaatin kokoisia palloja uunipellille leivinpaperin päälle. Jätä väleihin leviämisvaraa.
  5. Paista Hanna-tädin kakut 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Vinkki!

Säilytä pikkuleivät huoneenlämmössä suljetussa purkissa. Ne voi myös pakastaa maksimissaan kuukaudeksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt