Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

Maku

Hämähäkkihodari yhdistää tutut nakkipiilot ja nauravat nakit suosituksi suupalaksi

25 min
0
0
Hämähäkkihodarit valmistuvat helposti valmiista croissant-taikinasta ja nakeista. Dippaile pikkusuolaisia ketsuppiin ja majoneesiin.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (20 kpl)

  • 1 pkt (240 g)croissant-taikinaa (Danerolles)
  • 2 pkt (à 280 g)nakkeja

Voitelu

  • 1muna
  • ¼ tl suolaa

Lisäksi

  • 1 dl ketsuppia
  • 1 dlmajoneesia

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Hämähäkkihodarit valmistuvat näin:

Avaa croissant-taikinapaketti ja taputtele valmiit taikinaviillot kiinni. Leikkaa taikinasta parin sentin suikaleita.

Kieritä suikaleet nakkien keskikohdan ympärille. Viillä kuhunkin nakkiin molempiin päihin taikinaan asti kolme noin 4 cm:n viiltoa. Nosta nakit pellille leivinpaperin päälle.

Riko muna kuppiin, lisää suola ja vatkaa munan rakenne rikki. Voitele hodareiden taikinaosat.

Paista hodareita 200-asteisessa uunissa noin 10 min. Hämähäkkien jalat avautuvat paistettaessa.

Voit halutessasi tökkiä hämähäkeille silmät grillitikulla.

Tarjoa hämähäkkihodarit halloweenjuhlissa tai lasten synttäreillä ketsupin ja majoneesin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0