Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hämähäkkihodari yhdistää tutut nakkipiilot ja nauravat nakit suosituksi suupalaksi

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Hämähäkkihodarit valmistuvat helposti valmiista croissant-taikinasta ja nakeista. Dippaile pikkusuolaisia ketsuppiin ja majoneesiin.

10.10.2018
Reseptin ainekset
20 kpl
1 pkt (240 g)
croissant-taikinaa (Danerolles)
2 pkt (à 280 g)
nakkeja
Voitelu
1
muna
¼ tl
suolaa
Tarjoilu
1 dl
ketsuppia
1 dl
majoneesia

Hämähäkkihodarit valmistuvat näin:

  1. Avaa croissant-taikinapaketti ja taputtele valmiit taikinaviillot kiinni. Leikkaa taikinasta parin sentin suikaleita.
  2. Kieritä suikaleet nakkien keskikohdan ympärille. Viillä kuhunkin nakkiin molempiin päihin taikinaan asti kolme noin 4 cm:n viiltoa. Nosta nakit pellille leivinpaperin päälle.
  3. Riko muna kuppiin, lisää suola ja vatkaa munan rakenne rikki. Voitele hodareiden taikinaosat.
  4. Paista hodareita 200-asteisessa uunissa noin 10 min. Hämähäkkien jalat avautuvat paistettaessa.
  5. Voit halutessasi tökkiä hämähäkeille silmät grillitikulla.
  6. Tarjoa hämähäkkihodarit halloweenjuhlissa tai lasten synttäreillä ketsupin ja majoneesin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt