


Hämähäkkihodari yhdistää tutut nakkipiilot ja nauravat nakit suosituksi suupalaksi
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Hämähäkkihodarit valmistuvat helposti valmiista croissant-taikinasta ja nakeista. Dippaile pikkusuolaisia ketsuppiin ja majoneesiin.
Reseptin ainekset
20 kpl
1 pkt (240 g)
croissant-taikinaa (Danerolles)
2 pkt (à 280 g)
nakkeja
Voitelu
1
muna
¼ tl
suolaa
Tarjoilu
1 dl
ketsuppia
1 dl
majoneesia
Hämähäkkihodarit valmistuvat näin:
- Avaa croissant-taikinapaketti ja taputtele valmiit taikinaviillot kiinni. Leikkaa taikinasta parin sentin suikaleita.
- Kieritä suikaleet nakkien keskikohdan ympärille. Viillä kuhunkin nakkiin molempiin päihin taikinaan asti kolme noin 4 cm:n viiltoa. Nosta nakit pellille leivinpaperin päälle.
- Riko muna kuppiin, lisää suola ja vatkaa munan rakenne rikki. Voitele hodareiden taikinaosat.
- Paista hodareita 200-asteisessa uunissa noin 10 min. Hämähäkkien jalat avautuvat paistettaessa.
- Voit halutessasi tökkiä hämähäkeille silmät grillitikulla.
- Tarjoa hämähäkkihodarit halloweenjuhlissa tai lasten synttäreillä ketsupin ja majoneesin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat