Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

Maku

Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!

50 min
MA
MU
5
0
Halstratut kasslerpihvit maustetaan itämaisittain ja grillataan meheviksi. Pintaan ripotellut seesaminsiemenet antavat lihalle pähkinäistä makua.
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 700 g kassleria (palana)

Marinadi

  • 3 rkl appelsiinin mehua
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rklseesamiöljyä
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1–2 tlsrirachaa (tai muuta chilikastiketta)
  • 1/2 tl mustapippuria

Pinnalle

  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • (sormisuolaa)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Halstratut kasslerpihvit valmistuvat näin:

  1. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Leikkaa kassler noin sentin viipaleiksi ja nuiji niitä nyrkillä kevyesti ohuemmiksi.
  2. Nosta lihat marinadiin ja sekoittele, niin että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua vähintään 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  3. Öljyä halsteri kevyesti. Lado lihat vieri viereen halsteriin. Ripottele seesaminsiemenet lihojen pinnalle.
  4. Grillaa lihat halsterissa ritilän päällä kuumassa grillissä molemmin puolin kypsiksi. Viimeistele halutessasi sormisuolalla.

MITÄ PIDIT?
5