


Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Halstratut kasslerpihvit maustetaan itämaisittain ja grillataan meheviksi. Pintaan ripotellut seesaminsiemenet antavat lihalle pähkinäistä makua.
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
kassleria (palana)
Marinadi
3 rkl
appelsiinin mehua
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1–2 tl
srirachaa (tai muuta chilikastiketta)
1/2 tl
mustapippuria
Pinnalle
2 rkl
seesaminsiemeniä
(sormisuolaa)
Halstratut kasslerpihvit valmistuvat näin:
- Sekoita marinadin aineet kulhossa. Leikkaa kassler noin sentin viipaleiksi ja nuiji niitä nyrkillä kevyesti ohuemmiksi.
- Nosta lihat marinadiin ja sekoittele, niin että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua vähintään 30 minuuttia huoneenlämmössä.
- Öljyä halsteri kevyesti. Lado lihat vieri viereen halsteriin. Ripottele seesaminsiemenet lihojen pinnalle.
- Grillaa lihat halsterissa ritilän päällä kuumassa grillissä molemmin puolin kypsiksi. Viimeistele halutessasi sormisuolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat