Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!
50 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
30 minHalstratut kasslerpihvit maustetaan itämaisittain ja grillataan meheviksi. Pintaan ripotellut seesaminsiemenet antavat lihalle pähkinäistä makua.
MA
MU
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.6.2018

Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!
Ainekset (4 annosta)
- 700 g kassleria (palana)
Marinadi
- 3 rkl appelsiinin mehua
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rklseesamiöljyä
- 1 rklomenaviinietikkaa
- 1 rklsoijakastiketta
- 1 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
- 1–2 tlsrirachaa (tai muuta chilikastiketta)
- 1/2 tl mustapippuria
Pinnalle
- 2 rkl seesaminsiemeniä
- (sormisuolaa)
Halstratut kasslerpihvit valmistuvat näin:
- Sekoita marinadin aineet kulhossa. Leikkaa kassler noin sentin viipaleiksi ja nuiji niitä nyrkillä kevyesti ohuemmiksi.
- Nosta lihat marinadiin ja sekoittele, niin että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua vähintään 30 minuuttia huoneenlämmössä.
- Öljyä halsteri kevyesti. Lado lihat vieri viereen halsteriin. Ripottele seesaminsiemenet lihojen pinnalle.
- Grillaa lihat halsterissa ritilän päällä kuumassa grillissä molemmin puolin kypsiksi. Viimeistele halutessasi sormisuolalla.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
5