4,3(6)
Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!
Maidoton
Munaton
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Halstratut kasslerpihvit maustetaan itämaisittain ja grillataan meheviksi. Pintaan ripotellut seesaminsiemenet antavat lihalle pähkinäistä makua.
13.6.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g kassleria (palana)
Marinadi
3 rkl appelsiinin mehua
1 rkl rypsiöljyä
1 rklseesamiöljyä
1 rklomenaviinietikkaa
1 rklsoijakastiketta
1 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1–2 tlsrirachaa (tai muuta chilikastiketta)
1/2 tl mustapippuria
Pinnalle
2 rkl seesaminsiemeniä
(sormisuolaa)

Halstratut kasslerpihvit valmistuvat näin:

  1. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Leikkaa kassler noin sentin viipaleiksi ja nuiji niitä nyrkillä kevyesti ohuemmiksi.
  2. Nosta lihat marinadiin ja sekoittele, niin että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua vähintään 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  3. Öljyä halsteri kevyesti. Lado lihat vieri viereen halsteriin. Ripottele seesaminsiemenet lihojen pinnalle.
  4. Grillaa lihat halsterissa ritilän päällä kuumassa grillissä molemmin puolin kypsiksi. Viimeistele halutessasi sormisuolalla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.