Maku

Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Halstratut kasslerpihvit maustetaan itämaisittain ja grillataan meheviksi. Pintaan ripotellut seesaminsiemenet antavat lihalle pähkinäistä makua.
MA
MU
5
0
Julkaistu: 13.6.2018


Ainekset (4 annosta)

  • 700 g kassleria (palana)

Marinadi

  • 3 rkl appelsiinin mehua
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rklseesamiöljyä
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1–2 tlsrirachaa (tai muuta chilikastiketta)
  • 1/2 tl mustapippuria

Pinnalle

  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • (sormisuolaa)
Tulosta

Halstratut kasslerpihvit valmistuvat näin:

  1. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Leikkaa kassler noin sentin viipaleiksi ja nuiji niitä nyrkillä kevyesti ohuemmiksi.
  2. Nosta lihat marinadiin ja sekoittele, niin että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua vähintään 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  3. Öljyä halsteri kevyesti. Lado lihat vieri viereen halsteriin. Ripottele seesaminsiemenet lihojen pinnalle.
  4. Grillaa lihat halsterissa ritilän päällä kuumassa grillissä molemmin puolin kypsiksi. Viimeistele halutessasi sormisuolalla.
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »