Maku

Halloween-kakku – hurjan herkullinen kakku vie kielen mennessään!

1 h 45 min
KA
3.33
0

Halloween-kakku kruunaa parhaat halloween-juhlat! Täytä siis sinäkin ihanat red velvet -kakkupohjat jenkkihenkeen paksulla vanilja-voikreemillä ja viimeistele halloween-kakku hurjaksi hattaralla ja lakunyöreillä.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (20 annosta)

Red velvet -pohjat

  • 150 gvoita (huoneenlämpöistä)
  • 3 1/2 dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3 kplmunaa
  • 2 dlkevytmaitoa
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 -2 tlelintarvikeväriä (punaista tai pinkkiä pastaväriä)
  • 5 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlkaakaojauhetta (tummaa)
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa

Vuokien voitelu

  • 2 rklvoita

Voi-vaniljakreemi

  • 200 gvoita (pehmeää)
  • 6 dltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria (vaalea, esim. Dansukker)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 2 rklkevytmaitoa

Koristelu

  • 1 prkkarkkihattaraa
  • 1 pssmustaa lakunauhaa
  • karkkihämähäkkejä tai sokerimassasta tai marsipaanista muotoiltuja hämähäkkejä

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN45 min
Katso kuvat valmistusvaiheista! →
MITÄ PIDIT?
3.33