Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Halloumi-mansikkasalaatti

10 min

Makoisat mansikat ja rapea halloumijuusto - siinäpä oiva pari kesäiseen salaattiin! Sekoita kastike oliiviöljystä ja balsamiviinietikasta. Ripottele päälle pistaaseja ja nauti lautasellinen auringossa!

8.6.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
200 g
halloumijuustoa
400 g
mansikoita
2 kpl
kevätsipulin varsia
rucolaa
basilikaa
2 rkl
pistaaseja
Kastike
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamiviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria

Halloumi-mansikkasalaatti – ohje:

Leikkaa halloumi isoiksi kuutioiksi. Kuumenna loraus oliiviöljyä paistinpannulla reilulla keskilämmöllä. Paista halloumipalat rapeiksi välillä käännellen.

Viipaloi mansikat. Leikkaa kevätsipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita kulhossa rucola ja yrtit salaattipohjaksi. Lisää joukkoon mansikat ja sipulit.

Kaada kannelliseen lasipurkkiin kastikkeen oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Kierrä purkin kansi tiiviisti kiinni ja ravistele kastike sekaisin.

Lisää salaattiin kastiketta. Ripottele pinnalle rouhittuja pistaaseja. Nosta rapeat halloumipalat salaatin päälle.

Kokeile salaattiin erilaisia yrttejä kuten minttua ja timjamia! Juustoksi salaattiin sopii ihanasti myös pehmeä mozzarella tai vuohenjuusto.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt