Kotivinkki

Grillivartaita porsaanlihasta

2 h 35 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
2 h
Porsaanlihasta tehdyt grillivartaat ovat täydellistä kesäruokaa. Tee pähkinäinen marinadi maapähkinävoista ja kookoskermasta ja anna possun marinoitua rauhassa. Sama marinadi sopii myös broilerille.
0
0
Julkaistu: 21.4.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 600 gpossun niskaa
  • 1/2 dlmaapähkinävoita
  • 1 1/2 dlkookoskermaa
  • 1limen mehu
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 rklchilikastiketta
  • 1 tljuustokuminaa eli jeeraa
  • 1 tlsuolaa
  • 2hapahkoa omenaa

Lisäksi

  • varrastikkuja
Tulosta

Näin teet grillivartaita porsaanlihasta:

  1. Leikkaa possun niska sormen paksuisiksi suikaleiksi. 
  2. Sekoita maapähkinävoi, kookoskerma, limen mehu, murskatut valkosipulinkynnet, chilikastike, juustokumina ja suola kulhossa. Lisää possusuikaleet. Jätä grillivartaat maustumaan jääkaappiin 2–6 tunniksi.
  3. Pese omenat, halkaise, poista siemenkodat ja leikkaa noin 1,5 sentin paksuisiksi lohkoiksi. Pujota varrastikkuihin omenalohkoja ja possusuikaleet marinadeineen.
  4. Grillaa grillivartaita keskilämmöllä välillä käännellen noin 15 minuuttia, kypsennysaika riippuu possusuikaleiden paksuudesta. Voit kypsentää vartaat myös 225-asteisessa uunissa uunipellin päällä 20 minuuttia.
Kommentoi »