Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillivartaita porsaanlihasta

2 h 35 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 2 h 0 min

Porsaanlihasta tehdyt grillivartaat ovat täydellistä kesäruokaa. Tee pähkinäinen marinadi maapähkinävoista ja kookoskermasta ja anna possun marinoitua rauhassa. Sama marinadi sopii myös broilerille.

21.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
possun niskaa
1/2 dl
maapähkinävoita
1 1/2 dl
kookoskermaa
1
limen mehu
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
chilikastiketta
1 tl
juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
suolaa
2
hapahkoa omenaa
Lisäksi
varrastikkuja

Näin teet grillivartaita porsaanlihasta:

  1. Leikkaa possun niska sormen paksuisiksi suikaleiksi. 
  2. Sekoita maapähkinävoi, kookoskerma, limen mehu, murskatut valkosipulinkynnet, chilikastike, juustokumina ja suola kulhossa. Lisää possusuikaleet. Jätä grillivartaat maustumaan jääkaappiin 2–6 tunniksi.
  3. Pese omenat, halkaise, poista siemenkodat ja leikkaa noin 1,5 sentin paksuisiksi lohkoiksi. Pujota varrastikkuihin omenalohkoja ja possusuikaleet marinadeineen.
  4. Grillaa grillivartaita keskilämmöllä välillä käännellen noin 15 minuuttia, kypsennysaika riippuu possusuikaleiden paksuudesta. Voit kypsentää vartaat myös 225-asteisessa uunissa uunipellin päällä 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt