Grillipersikkatacot – makeat tortillaletut täytetään grillatuilla persikoilla ja limekermalla
25 min
Kuka voisi vastustaa grillattuja persikoita? Tortillaletut muuttuvat suloisen makeaksi jälkiruoaksi, kun sivelet ne vaahterasiirapilla, grillaat pintaan rusketusraidat ja täytät letut kauden hedelmillä sekä limekermavaahdolla.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 (400 g)
persikkaa
8 pientä
gluteenitonta maissitortillaa
½–1 dl
vaahterasiirappia
1 prk (2 dl)
vispikermaa
1
lime
1 rkl
sokeria
2 rkl
suolattomia
½ rku
vahvaa minttua
pistaasipähkinöitä
syötäviä kukkia
Grillipersikkatacot – ohje:
- Huuhtele, kuivaa ja halkaise persikat. Poista kivet. Leikkaa persikat lohkoiksi ja sivele öljyllä. Grillaa lohkoihin kauniit pinnat.
- Sivele tortillat vaahterasiirapilla. Paista tortillalettuja grillissä (tai parilapannulla), kunnes ne muuttuvat hieman tahmeiksi ja saavat pintaan kauniin värin. Siirrä tortillat leikkuulaudalle ja taita ne keskeltä taskuiksi. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kerma. Pese lime ja raasta sen kuori kermaan. Purista sekaan 1 rkl limen mehua.
- Täytä tortillat limekermalla ja grillatuilla persikoilla. Viimeistele pähkinöillä, mintulla ja syötävillä kukilla.
Vinkki!
Saat tortilloista vegaanisen käyttämällä tavallisen kerman sijaan kasvivispiä. Tarkista tarvittaessa sopiiko tuote gluteenittomaan ruokavalioon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat