Maku

Grillimakkara ja raikas kaalisalaatti

1 h 25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
MA
LA
3.6
0
Julkaistu: 4.9.2007


Ainekset (8 annosta)

  • 1000 glehtikaalia
  • 100 gretiisejä
  • 1 dltuoretta korianteria (silputtuna)
  • 1 dlsuolapähkinöitä

Kastike

  • 227 gananasta (murska)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 kpllimettiä
  • 3 rklmakeaa chilikastiketta
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1 tlsuolaa

Koristeeksi

  • 1 rkltuoretta korianteria
  • 2 rklsuolapähkinöitä

Lisäksi

  • 8 kplgrillimakkaraa
Tulosta
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese retiisit ja viipaloi ne lanteiksi. Murskaa pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kaikki keskenään kulhossa.
Purista limetin mehu. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada seos kaalisalaatin päälle. Nostele ainekset sekaisin ja anna makujen vetäytyä viileässä tarjoiluhetkeen.
Koristele kaalisalaatti kokonaisilla suolapähkinöillä ja korianterin lehdillä.
Tarjoa kaalisalaatti grillattujen makkaroiden kera.
Kommentoi »