Maku

Grillatut silakkapihvit

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
MU
GL
0
0
Julkaistu: 20.6.2011


Reseptin ainekset (5 annosta)

  • 600 gsilakkafileitä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 200 gtuorejuustoa
  • 1/2 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  • 1/2 dltuoretta oreganoa (hienonnettuna)
  • 1/2 dlruohosipulia (hienonnettuna)
Tulosta

Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnetut yrtit. Levitä juusto kalafileille. Nosta jokaisen fileen päälle toinen silakkafilee nahkapuoli ylöspäin. Grillaa silakkapihvit nopeasti miedolla hiilloksella molemmin puolin. Kala on kypsää, kun sen liha muuttuu vaaleaksi ja ruodot irtoavat kevyesti vetäen. Voit myös pariloida silakkapihvit tai paistaa ne pannulla. Tarjoa grillatut silakkapihvit perunasalaatin kanssa.

Kommentoi »