Maku

Grillatut silakkapihvit

30 min
MU
GL
0
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (5 annosta)

  • 600 gsilakkafileitä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 200 gtuorejuustoa
  • 1/2 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  • 1/2 dltuoretta oreganoa (hienonnettuna)
  • 1/2 dlruohosipulia (hienonnettuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnetut yrtit. Levitä juusto kalafileille. Nosta jokaisen fileen päälle toinen silakkafilee nahkapuoli ylöspäin. Grillaa silakkapihvit nopeasti miedolla hiilloksella molemmin puolin. Kala on kypsää, kun sen liha muuttuu vaaleaksi ja ruodot irtoavat kevyesti vetäen. Voit myös pariloida silakkapihvit tai paistaa ne pannulla. Tarjoa grillatut silakkapihvit perunasalaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0